2.7.10

Netten Erkek Kaldırmak (asbhagdhj)

Yanlış anlaşılma olmasın diye öncelikle şunu yazayım; bu tip bir çalışmam hiç olmadı, tamamen rica üzerine yazılmış şeylerdir. Etrafta gördüğüm ve duyduklarımdan yola çıkarak yazacağım bir çoğunu.

*hemşehrim ayağı çok işe yarar. Vay hemşehrim diye lafa girip, iki de kendi dilinde söz söyledin mi etkilenmeyecek erkek yoktur.

*yemeklerden bahsedin sık sık. Herkes bilir ki bir erkeğin kalbine giden yol güzel yemekten geçer. Ne kadar güzel yemek yaptığınızdan filan bahsedin. Hayat müşterek sen de yemek yapmalısın gibi zamansız sözleri söylemeyin. Kaldırdıktan sonra yeterince kafasını kemirmek için vaktiniz olacaktır zaten.

*ucuz olmayın. İlk günden msn isteyip erkeğin kafasında “ulan bu herkesten istiyordur şimdi ne yapayım ben bu kızı” havası estirmeyin.

*düzenli olarak takip edin, ilgilenin ve emo mu yoksa efendi biri mi olduğunu iyi kestirin. Emo birine Kemal Yaşar cümleleri kurmak ters tepecektir. Ya da efendi birine emoca konuşmak.

*gittikçe dozajı artacak şekilde canım, tatlım gibi şeyler deyin. Niyeti varsa bunlara ses etmez, niyeti yoksa kızacaktır böyle seslenmenize.

*gerçekçi olun. Gidip İzmir’den Ankara’daki bir erkeği kandırmaya çalışmayın. Olmayacak şeye çaba harcayıp sonra üzülmeyin.

*kalbinde başka birinin olup olmadığını bir şekilde öğrenin ki boşa zaman harcamayıp, yeni denizlere yelken açabilin.

*hedefinize iyi odaklanın ve konsantre olun. Çok isteyin, belki olur. Evet saçmalanması lazımdı bir noktadan sonra artık bu yazının =)

Olduğunuz gibi olun işte, beğenen öyle beğenecektir. Kasmayın yani. Bir de nasip kısmet tabi. Bitti.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

insan; takındığı tutumun nedenini, ancak bu kadar iyi açıklayabilir:)) ( 1 dost! )
banu alkan'ın o kulaklardan silinmeyen nağmelerinde kalmış sözlerini, anımsatmak isterim efenim ( nacizane ):D:D

Adsız dedi ki...

ayrıca illa ki; taze fasulye :))

Yorum Gönder

 
Okuduklarınız tamamen benim yazdıklarımdır.
Okuduklarınız tamamen size kalmıştır.
yine beklerim.